Ny motor, større båtglede.

Begynner båten din å dra på årene, kan det å bytte motor være smart.

Ny teknologi, bedre ytelse og høyere bruktverdi, er bare noen av argumentene for å satse på nytt.

I Garstad bytter vi årlig motorer på mange båter. Vi tar ansvar for det hele, og du henter en båt med ny motor, klar til bruk!

Sjekk filmen vår!

Les mer

Venter du på feriepenger eller en av di heldige som har fått penger igjen på skatten? Vi har nå i sammarbeid med Santander Consumer Bank muligheten til å tilby 4, 6 & 9 mnd betalingsutsettelse på beløp opptil 75000,-. Dette en god mulighet til å utføre service og vedlikehold allerede nå og i god tid før sesongen starter for fullt. Ta kontakt for nærmere informasjon rundt dette tilbudet.

Besøk oss gjerne på Facebook og lik siden vår

www.facebook.com/garstadbaat/

Vi har 9 av 10 deler på lager

Det krever både systemer og logistikk å ha et ambisiøst delelager. I vår modell ønsker vi å ha mest mulig for hånden slik at vi kan oppfylle forespørsler fra alle våre kunder på en best mulig måte.

Les mer

Møteplassen for båtfolket

På Vestre Åmøy har vi stor båthavn med 2 Marine trucker og 2 Travellifter som kan løfte inntil 75 tonn med en bredde på 5,8 meter. Seilbåter løftes uten å rigge ned masten.

Les mer

Kampanjetilbud Garstad AS 50 år

Vi feirer 50 år i 2016 og vil ha mange gode kampanjetilbud i løpet av året. Vi starter med Hasle Summer Fun til kr. 49900,- med Mercury 10HK m/EL. start.
Ta kontakt om tilgjengelige farger.

Les mer

Vi fikser dine glassfiberskader

Rogaland Plastservice på Engøy er et spesialverksted for reparasjon av blant annet glassfiberskader og vedlikehold av fritidsbåter, campingbiler, skapbiler.

Les mer